Ja, ik wil! Maar dan wel in de club!

Het jawoord geven aan elkaar is de mooiste dag van uw leven. Dat mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan! Het moet een dag worden om nooit meer te vergeten en daarbij kunnen wij u helpen! 22-24 Club & Event is een officieel erkende trouwlocatie. Wij zorgen ervoor dat deze speciale dag precies verloopt zoals u het gepland heeft. Vertel ons uw wensen, dan maken wij het waar! 

Het is tevens mogelijk om het daadwerkelijke jawoord aan elkaar te geven in de club! U heeft natuurlijk de keuze om zelf een ambtenaar aan te dragen, maar dit kunnen wij ook voor u uit handen nemen. 22-24 Club & Event legt contact met de gemeente en zorgt dat de ambtenaar aanwezig is om het huwelijk te voltrekken. 

De club beschikt over verschillende mooie ruimtes voor deze feestelijke aangelegenheid. De zaal van de club biedt ruimte aan 600 gasten en is op veel verschillende manieren in te delen. Zo is er naast zitgelegenheid ook ruimte voor een dansvloer. Daarnaast beschikt de club over een buitenterras, cocktailbar en een loungevide. Deze biedt mogelijkheden voor het uitstallen van een buffet. De aankleding van de zaal en andere ruimtes gaat in nauw overleg met bruid en bruidegom.

U heeft de keuze uit verschillende drank arrangmenten, variërend in prijs en duur. Het eten kan verzorgd worden door een cateraar. Zelfs de taart kan door ons geregeld worden! De herinneringen van deze mooie dagen mogen niet ontbreken, indiend gewenst legt onze fotograag de gehele dag vast op beeld. Samen met alle medewerkers, zet club 22-24 alles in zijn werk om deze dag de mooiste dag van uw leven te maken! 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij club 22-24 of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op door een e-mail te sturen naar info@22-24.com.

Club 22 · 24

Grutstraat 22-24, 7001 BX Doetinchem info@22-24.com ROUTE

FOLLOW US!

Wees als eerste op de hoogte via onze socials