BOUNCERZ IS TERUG!

BOUNCERZ IS TERUG! Wanneer dit precies is weten we nog niet, maar de vooruitzichten voor de zomer worden steeds positiever nu we gestaag doorgaan met vaccineren. Het is nog maar een kwestie van tijd voordat we jullie weer los mogen laten in een compleet vernieuwde club!

Nu we zo lang dicht geweest zijn, is het misschien handig dat we jullie het concept even opnieuw uitleggen. Bouncerz is een waar hitjesfestijn voor iedereen van 16 jaar en ouder, georganiseerd door Club 22-24! Met tientallen uitverkochte edities voor de corona-break mogen we met recht zeggen dat Bouncerz het populairste 16+ event van de regio is! 

Kun jij niet wachten om je schoenen stuk te dansen bij Bouncerz? Dan kun je nu al je ticket bestellen voor de allereerste Bouncerz na de coronabreak! Wanneer deze editie precies plaats gaat vinden weten we nog niet, maar met een beetje geluk hopen we dat het ergens deze zomer weer kan! Wat we jullie al wel kunnen vertellen is dat Jules zijn oude vertrouwde stekkie in de booth weer inneemt om jullie een heerlijke mix van urban, R&B, moombathon, dancehall en top 40 hitjes voor te schotelen! 

Check deze ticketlink om direct je tickets te bestellen❤️

Disclaimer: de tickets zijn geldig voor de eerste bouncerz editie na de corona-break. Er staat geen datum op de tickets. Wanneer deze bekend is, zullen we dit communiceren via onze socialmedia kanalen.