No Sleep On Saturdays!

Eerlijk is eerlijk. Het afgelopen jaar hebben we bar weinig te vieren gehad, maar met No Sleep On Saturdays halen we alle verloren avonden gewoon in! De naam behoeft weinig uitleg. Op zaterdag ga je niet vroeg naar bed, maar sta je in je meest fleeky outfit op de dansvloer van Club 22-24 om alle nieuwe Tiktok dansjes aan je vrienden en vriendinnen te laten zien! De No Sleep On Saturdays sound kenmerkt zich door de hoge dansbaarheid en eclectische beats. Onze superstar DJ's draaien de R&B, Latin, House, Hiphop, Dancehall en pophits naadloos aan elkaar! 

De club is flink onder handen genomen en we kunnen niet wachten om jullie voor het eerst weer los te laten! We weten nog niet exact wanneer de allereerste editie van No Sleep On Saturdays precies plaats gaat vinden, maar als er flink doorgeprikt wordt, lijkt het erop dat we ergens deze zomer weer samen kunnen dansen in de club! 

Wil jij jezelf nu al verzekeren van toegang tot de club op de eerste zaterdag dat 22-24 weer open gaat? Klik dan nu hier en bestel direct kaarten! 

Dan zien we jullie zo snel mogelijk weer in een compleet vernieuwde club!

Disclaimer: de tickets zijn geldig voor de eerste bouncerz editie na de corona-break. Er staat geen datum op de tickets. Wanneer deze bekend is, zullen we dit communiceren via onze socialmedia kanalen.