22-24 Nieuws - Extra feest maand!

Maandag 18 mei heeft Club 22-24 & Event de prijs voor “Beste club van Midden Nederland 2015” in de wacht gesleept . Dat was zonder jullie bezoeken aan de club en uitgebrachte stemmen niet gelukt en daarvoor willen we jullie dan ook groots bedanken! De gehele maand juni toveren we om tot een heuse feestmaand, speciaal voor jullie! Dat wil zeggen dat de gebruikelijke feestavondjes als yumm yumm, Bouncerz en SaturNightOut in een extra feestelijk jasje worden gestoken!

Maandag 18 mei heeft Club 22-24 & Event de prijs voor “Beste club van Midden Nederland 2015” in de wacht gesleept . Dat was zonder jullie bezoeken aan de club en uitgebrachte stemmen niet gelukt en daarvoor willen we jullie dan ook groots bedanken! De gehele maand juni toveren we om tot een heuse feestmaand, speciaal voor jullie! Dat wil zeggen dat de gebruikelijke feestavondjes als yumm yumm, Bouncerz en SaturNightOut in een extra feestelijk jasje worden gestoken! 

Houdt onze site en facebook goed in de gaten om op de hoogte te blijven, voor leuke acties en voor alle informatie over de komende feestelijkheden in de maand juni! En schrijf de volgende feestavondjes vast in je agenda:


Vrijdag 5 juni: yumm yumm
Zaterdag 6 juni: SaturNightOut, met Lourenz
Vrijdag 12 juni:
Zaterdag 13 juni: SaturNightOut, met Dirty K
Vrijdag 19 juni:
Zaterdag 20 juni:
Vrijdag 26 juni:
Zaterdag 27 juni:

Ga naar het al het 22-24 nieuws