Ja, ik wil!
maar dan wel in een Club!

Het jawoord geven aan elkaar, is de mooiste dag van uw leven. En dat mag niet onopgemerkt voorbij gaan! Het moet een dag worden om nooit meer te vergeten en daarbij kunnen wij u helpen! Want club 22-24 is een officieel erkende trouwlocatie. Maar dat niet alleen! Club 22-24 zorgt ervoor dat deze onvergetelijke dag precies verloopt zoals u het gepland heeft, zonder veel moeite: u vertelt ons wat jullie willen en wij regelen het!

Naast het feest, kunt u ook het daadwerkelijke jawoord aan elkaar geven in de club! Hierbij kan u ervoor kiezen zelf de ambtenaar te regelen, maar ook club 22-24 kan dit voor u doen. Wij leggen contact met de gemeente en regelen dat de ambtenaar op jullie dag aanwezig is, om het huwelijk te voltrekken.

De club beschikt over verschillende mooie ruimtes voor deze feestelijke aangelegenheid. De zaal van de club biedt ruimte voor ruim 600 gasten en is op vele verschillende manieren in te delen. Zo is er naast zitgelegenheid, ook ruimte voor een mooie dansvloer. Daarnaast is er een buitenterras, cocktailbar en een loungevide, die ook mogelijkheid biedt voor het uitstallen van een buffet. De aankleding van de zaal en andere ruimtes gaat in nauw overleg met bruid en bruidegom.

In overleg met de club kan voor verschillende drank arrangementen gekozen worden, variërend in prijs (en tijd) van € 17,50 tot € 34,50. Het eten wordt verzorgd door een cateraar, eveneens in overleg met bruid en bruidegom. Indien u daarvoor kiest, kunnen wij ook de taart voor u regelen!

Uiteraard mogen de herinneringen van deze mooie dag niet ontbreken! U kunt Club 22-24 aangeven wat u graag zou willen en wij zorgen dat er een fotograaf, in lijn met uw wensen, deze speciale dag vastlegt voor u.

Samen met alle medewerkers, zet club 22-24 alles in zijn werk om deze dag de mooiste dag van uw leven te maken! Bij club 22-24 krijgt u een vast contactpersoon waar u alles mee regelt en altijd terecht kunt, om misverstanden te voorkomen. Mooier kan het niet: U geeft het aan en wij maken het waar! 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij club 22-24 of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op via info@22-24.com.