Arrangement - Magic Dinnershow als uitje bij 22-24 Doetinchem

Magic Dinnershow als uitje bij 22-24 Doetinchem
Magic Dinnershow Doetinchem bij Club 22-24 in samenwerking met TB Events. Ideaal als bedrijfsuitje of groepsuitje!

 

 

 

Magic Dinnershow Doetinchem bij Club 22-24  in samenwerking met TB Events. Ideaal als bedrijfsuitje of groepsuitje.
Betoverend dineren als groepsuitje.

Bezig met het organiseren van een bedrijfsuitje? Haal dat ‘saaie’ etentje of personeelsfeest maar even uit je hoofd. Tijdens de Magic Dinnershow bij Club 22-24 lopen dingen nét even anders. Illusie, magie en bovennatuurlijk gezellig tafelen vormen de ingrediënten van dit wervelende uitje. Dit is een complete beleving!?
De magiër neemt gedurende de avond alles op de korrel, behalve de gerechten. ‘The hand is quicker than the eye’ en deze flamboyante ras entertainer laat jullie versteld staan met zijn goocheltrucs, mini-illusies en een geraffineerd stukje mentalisme. Een complete avond met entertainment en magie aan tafel! Het bedrijfsuitje van Gelderland. Dit event wordt georganiseerd in samenwerking met TB Events.

Hoe verloopt de Magic Dinnershow??
Je bent de deur van Club 22-24 nog niet door of je wordt al staande gehouden door de beveiliging. Deze neemt geen halve maatregelen en wil graag weten wat hij voor vlees in de kuip heeft. Vreemd om te zien welke voorwerpen er dan opeens uit je zak tevoorschijn komen…
Eenmaal binnen kun je onder het genot van een eerste drankje genieten van een verbazend stukje comedy magic. Geen trucs die mis gaan maar magie gecombineerd met humor. Een half uur lang zal je versteld staan van spectaculaire trucs met als afsluiter van deze openings-act een bijzonder staaltje mentalisme.??
Aan tafel. Terwijl je geniet van overheerlijke gerechten komt de magiër bij je langs voor korte trucs ‘één-op-één’. Verwondering alom, terwijl je geniet van een heerlijk diner en een drankje.?
De magische avond op zal op spectaculaire wijze worden afgesloten. Na het diner gaan jullie met een verwonderd en voldaan gevoel terugkijken op een geweldige avond uit.
De Magic Dinnershow is te boeken in verschillende combinaties bij Club 22-24. E-mail of bel gerust om te vragen naar meer mogelijkheden of de inhoud van het 3-gangen diner.

 

Arrangement

35+

50+

Magic Dinnershow (inclusief diner en 1 drankje)

€ 59,50

€ 56,50

 

Drankafkoop

1,5 uur

3 uur

4 uur

B/W/F

€    12,50

 €    17,50

 €    22,00

B/W/F binnenlands gedestilleerd 

€    14,50

 €    19,50

 €    24,00

afkoop hele assortiment

€    17,50

 €    25,00

 €    30,00

 

Aanvraag voor: Magic Dinnershow als uitje bij 22-24 Doetinchem

Naam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Aantal personen:
Arrangement:
Opmerking/Drankafkoop:
Bekijk alle arrangementen van 22-24