Arrangement - The Hangover als uitje bij 22-24 Doetinchem

The Hangover als uitje bij 22-24 Doetinchem
The Hangover spel Doetinchem bij Club 22-24. Ideaal als vrijgezellenfeest voor mannen of als groepsuitje!

 

 

 

 

 

The Hangover spel Doetinchem bij Club 22-24. Ideaal als vrijgezellenfeest voor mannen of groepsuitje!

Dit gaat uit de hand lopen…
Ideaal te boeken als bedrijfsuitje voor gevorderden of vrijgezellenfeest. De tijden van de stripper of het konijnenpak zijn voorbij. Jullie gaan volledig los in Doetinchem net als de vier hoofdrolspelers in Las Vegas. De dag erna wordt de schade opgemaakt, want ach de kater komt…
Ga met collega’s of vrienden de stad in om de meest 'vreemde' opdrachten uit te voeren. Doe er zoveel mogelijk en het wordt een dag die jullie nog lang zal heugen! Dit unieke uitje wordt georganiseerd in samenwerking met TB Events.

Hoe verloopt The Hangover stadsspel?
Nadat onze begeleiding jullie heeft ontvangen bij Club 22-24 krijgen jullie instructies. Vervolgens worden er teams  gevormd van vier tot zes personen. Zodra het startschot is gelost bestormen jullie het centrum van Doetinchem met een aantal attributen en opdrachten.
Jullie zijn geen watjes en dus moet iedereen minimaal één opdracht uitvoeren. Door het gooien met een dobbelsteen wordt er bepaalt wie welke opdracht gaat uitvoeren. Zo zou het kunnen zijn dat je een dame met rode schoenen moet zoenen (het liefst zonder het krijgen van een bitch slap) of dat je een groepstattoo gaat ontwerpen. De mooiste uitvoering telt!
Jullie krijgen een camera mee om deze onvergetelijke ervaring vast te leggen.
Aan het einde wordt er verzamelt bij Club 22-24.

Club 22-24
Helemaal klaar voor een hangover? Je speelt The Hangover al voor €25,50 pp inclusief één drankje pp. Groepen groter dan 30 personen en kleiner dan 20 personen ontvangen een aangepaste offerte. Daarnaast boekt je al voor €25,- een drie-gangen diner bij uw uitje. Voor meer informatie of een arrangement, neemt u contact op met Club 22-24. Alles is mogelijk!

Drankafkoop

1,5 uur

3 uur

4 uur

B/W/F

€    12,50

 €    17,50

 €    22,00

B/W/F binnenlands gedestilleerd 

€    14,50

 €    19,50

 €    24,00

afkoop hele assortiment

€    17,50

 €    25,00

 €    30,00

 

Aanvraag voor: The Hangover als uitje bij 22-24 Doetinchem

Naam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Aantal personen:
Arrangement:
Opmerking/Drankafkoop:
Bekijk alle arrangementen van 22-24