Arrangement - Sex in the City als uitje bij 22-24 Doetinchem

Sex in the City als uitje bij 22-24 Doetinchem
Sex in the City spel Doetinchem bij 22-24. Ideaal als vrijgezellenfeest voor vrouwen, vriendinnenuitje of groepsuitje.

 

 

 

 

 

 Sex in the City spel Doetinchem bij Club 22-24. Ideaal als vrijgezellenfeest voor vrouwen, vriendinnenuitje of groepsuitje!

Fashion, shine, flirt en sex zijn de ingrediënten voor een groepsuitje of vrouwen vrijgezellenfeest in Doetinchem. Dit hilarische uitje is te boeken inclusief drankafkoop.
De tijden van het standaard vrijgezellenfeest zijn voorbij. Kruip in de huid van Carrie, Miranda, Charlotte en Samantha. Flaneren, sex, shoppen, mooie kleding en flirten zijn de ingrediënten. Het wordt hilarisch en bovenal gezellig!

Hoe verloopt het Sex in the City stadsspel?
Jullie worden warm onthaald door onze sympathieke begeleider. Deze verdeelt jullie in groepen van vier tot zes personen. Vervolgens krijgen jullie instructies. Op het moment dat iedereen geïnformeerd is gaan jullie Doetinchem in met verschillende attributen en een opdrachten boekje. De opdrachten zijn fout, hilarisch en mode gerelateerd. Jullie vervullen de opdracht zoals een van de karakters dit ook zouden doen. Zo zou het kunnen zijn dat je een telefoonnummer van een stoere hunk moet regelen of jezelf moet uitdossen als een van de karakters uit de serie!
Tijdens dit uitje krijgen jullie een camera mee om alles vast te leggen, zodat je deze dag nooit meer vergeet. Aan het einde verzamelen de teams zich bij Club 22-24. Dit stadspel wordt georganiseerd in samenwerking met TB Events.

Club 22-24

Je speelt het Seks in the City al voor €25,50 pp inclusief één drankje pp. Groepen groter dan 30 personen en kleiner dan 20 personen ontvangen een aangepaste offerte. Carrie, Miranda, Charlotte en Samantha houden van dineren. Jullie ook?  Alle uitjes zijn te boeken inclusief lunch of diner. Zo boekt je al een drie-gangen diner voor €25,- Daarnaast zijn er mogelijkheden voor drankafkoop. Zie de staffel hieronder. Neem contact op met Club 22-24 voor meer mogelijkheden!

Drankafkoop

1,5 uur

3 uur

4 uur

B/W/F

€    12,50

 €    17,50

 €    22,00

B/W/F binnenlands gedestilleerd 

€    14,50

 €    19,50

 €    24,00

afkoop hele assortiment

€    17,50

 €    25,00

 €    30,00

 

 

Aanvraag voor: Sex in the City als uitje bij 22-24 Doetinchem

Naam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Aantal personen:
Arrangement:
Opmerking/Drankafkoop:
Bekijk alle arrangementen van 22-24