Arrangement - Cocktail Workshop als uitje bij 22-24 Doetinchem

Cocktail Workshop als uitje bij 22-24 Doetinchem
Cocktail Workshop als groeps- of bedrijfsuitje bij 22-24 Doetinchem

 

 

Voor iedereen die een gezellige, leuke en interactieve avond of middag wil met collega’s, vrienden of familie biedt Club 22-24 een leuke cocktail workshop aan.
U hoeft geen ervaren barman te zijn om een cocktail te kunnen maken. 22-24 laat u op een leuke manier de wereld van cocktails ontdekken. U leert op speelse wijze een aantal cocktails maken, waarbij flair en drankenkennis uitgebreid aan bod komen. Plezier, proeven en leren staan hierbij voorop. We leren u shaken als Tom Cruise, onder het genot van uw eigen heerlijke cocktail creaties!
Een workshop behandelt een stukje leuke geschiedenis over drank en cocktails. Door middel van samen dranken proeven, wordt stil gestaan bij de karakteristieken van de verschillende dranken. Met onze kennis leren wij u uw eigen cocktails shaken, van klassiekers tot eigen creaties. Na deze workshop zult u vriend en vijand verrassen met uw heerlijke cocktails en spetterende flair moves.
Een cocktail workshop boekt u al vanaf 19.50 p.p. (met een minimum van 8 pers.)
 
Informatie:
-       Basis                2 cocktails maken 19.50 p.p.   +/- 1.5 uur

-       De luxe            3 cocktails maken 25.50 p.p.   +/- 2 uur

Dit is inclusief een welkomst drankje.


Een Cocktail workshop kan worden aangepast aan uw wensen of groepsgrootte. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aanvraag voor: Cocktail Workshop als uitje bij 22-24 Doetinchem

Naam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Aantal personen:
Arrangement:
Opmerking/Drankafkoop:
Bekijk alle arrangementen van 22-24