Agenda: Saturday Night Out

Deel met je vrienden:

Geef als eerste aan dat je naar Saturday Night Out gaat!
facebook Twitter

Over Saturday Night Out:

Genre:
EDM, R&B, Urban, Eclectic, House, Pop, Latin
Met:
Don Vie, Mc May
Datum:
zaterdag 19 mei 2018
Van - tot:
23:00 - 04:00
Voorverkoop:
Deurprijs:
€ 7,50

Iedere zaterdag is er een editie van Saturday NightOut. Deze staat synoniem voor een beleving die je niet snel zal vergeten. Naast zaken als goede muziek en service (wat volgens ons vanzelfsprekend moet zijn voor clubs) kun je bij ons namelijk meer verwachten. Club 22-24 ambieert een stap hogerop. De club verwelkomt iedere zaterdag danseressen, die steevast zorgen voor een extra lading. Daarnaast zit de club boordevol LED lights & special effects, waardoor je je ogen uit zult kijken. Ook voor het nodige entertainment wordt gezorgd. Wij hechten veel waarde aan exclusiviteit. Dit etaleren we graag aan onze bezoekers.  

Don Vie
"Tim Brouwer a.k.a. Don Vie is de man achter deze nieuwe naam in de urban muziek scene.Hij is geboren in 1996 en groeide op in Rotterdam. Vanaf dag één was hij al geïnteresseerd in de verschillende muziek soorten die er bestaan. Op 12-jarige leeftijd begon hij met het spelen van gitaar. Zijn interesse ging naar de rhytmische elementen in de muziekindustrie. Als jonge jongen beoefende hij tot zijn vijfttiende dagelijks populaire nummers als Hotel California van The Eagles, Changes van 2Pac en Knocking on Heaven's door van Guns N' Roses.

Gedreven vanuit zijn eigen passie voor muziek, kocht hij twee draaitafels en begon te oefenen. Na een tijdje werd hij uitgenodigd om op het evenement 'Bruut!' te gaan draaien als één van de vaste residents. Hij zag een droom voor zich om dit vaker te gaan doen en maakte daar ook serieus werk van: Dag in, dag uit, luisteren, afspelen, mixen, marketing, produceren en nog veel meer…..In het midden van 2015, fascineerde zijn passie en harde werk de welbekende DJ Punish. Dit resulteerde in een samenwerking genaamd 'Gastenlijst', die al één keer is afgespeeld door een grote naam als Johnny 500 tijdens Vunzige Deuntjes Festival 2016, tegenover een publiek van ruim 25.000 man.

'The future is bright' voor Don Vie, maar zijn harde werk zal nooit onopgemerkt blijven." Zo ook niet in Doetinchem, waar hij ook de tent op zijn kop gaat zetten!

 

VIP
Wil jij deze avond nóg intenser beleven? Dan is er tevens de mogelijkheid om jouw eigen VIP tafel te reserveren! Wat zit hier allemaal bij inbegrepen?

- Toegang tot VIP gedeelte
- Entree voor maximaal 8 personen
- Host om jou en je groep op te halen bij de VIP entree
- Voorrang bij entree
- Garderobe inbegrepen
- ALLEEN bij 18+: 1 Fles (0,70cl) sterke drank naar keuze (wodka, whisky, bacardi, malibu)
- 8 Frisdrankjes naar keuze
- Eigen VIP booth. 

 

Genre: House, Urban, R&B, Electric, Dance
DJ's: Don Vie 
Datum: 19-05-2018
Tijd: 23:00 tot 04:00
Leeftijd: 21+
Voorverkoop kaarten: €5,- (Gratis entree tot 00:00uur)
Deurverkoop: €7,50,-

Terug naar Agenda