Agenda: QMusic 'De Foute Party' + Roy Donders

Deel met je vrienden:

Geef als eerste aan dat je naar QMusic 'De Foute Party' + Roy Donders gaat!
facebook Twitter

Over QMusic 'De Foute Party' + Roy Donders:

Genre:
Fout, pop, Nederlands, Engels, + Roy Donders
Met:
Roy Donders + QMusic De Foute Party
Datum:
vrijdag 27 oktober 2017
Van - tot:
23:00 - 04:00
Voorverkoop:
Deurprijs:
€ 15,00
Early Bird ticket € 7.50 - (Deur open tot 02:00uur)

Q-Music is terug, en dit keer fouter dan fout! NAMELIJK MET ROY DONDERS!!

27 oktober trekken we onze stoutste schoentjes weer aan en komt het gezelligste feest van Nederland naar Doetinchem! Dit keer niet de party, maar 'de foute party'! Van 'sweet Caroline' ,Linda, Roos & Jessica tot de Vengaboys. Echt werkelijk alles komt deze avond voorbij! 100% Feest en foute hits gegarandeerd! De dresscode zal deze avond ook zo gek mogelijk zijn, en we zullen hier natuurlijk een prijs voor vrij maken;)

De dj’s van Q-Music weten wel hoe je een feestje bouwt! Naast de topmuziek zal ook de LJ & VJ weer zorgen voor een spectaculaire lichtshow en onze bar medewerkers jullie weer voorzien van ijskoude drankjes!

Maar de Dj’s zijn niet alleen….!!! Om het feest nóg gekker te maken is de enige echte Roy Donders erbij! De stylist van het Zuiden is geboren en getogen in Tilburg. Inmiddels is de realityman niet van de buis weg te denken. Hij werd natuurlijk bekend als de stylist met de krultang en haarlak maar naast het werken in zijn eigen kledingwinkel en het ontwerpen van zijn eigen kledinglijn is Roy aan de slag gegaan met zingen! Roy timmert sindsdien al enkele jaren flink aan de weg als Nederlandstalige zanger. Met hits als "Ga Voor Goud", "Ik Wil Jou "en "Lalale" weet Roy het publiek vanaf minuut één naar zich toe te trekken.

Wil jij dit feest niet missen? Bestel dan nu een ticket! De geschiedenis leert ons dat dit event zó popuplair is, dat het binnen no-time is uitverkocht. Tickets zijn simpel te bestellen via onze online shop.  En LET OP:  de show begint al om 22:00 uur dus zorg dat je op tijd bent!


Info:
Datum: 27 oktober 2017
Open: 23:00uur tot 04:00 uur
Leeftijd: 18+
Early bird: € 7,50
Reguliere voorverkoop ticket: € 12,50
Deur ticket: € 15,00

 

Terug naar Agenda