Agenda: Sunset - Stadsfeest

Deel met je vrienden:

Geef als eerste aan dat je naar Sunset - Stadsfeest gaat!
facebook Twitter

Over Sunset - Stadsfeest:

Genre:
Urban, R&B
Met:
Jairzinho (live) ,Styles ,Replay ,Robin Roxette ,MC Darkfles
Datum:
vrijdag 1 september 2017
Van - tot:
23:00 - 04:00
Voorverkoop:
Deurprijs:
€ 10,00
Deur open tot 02:00uur

Sunset 1 September - Stadsfeest

Vrijdag 1 september hebben we weer het genoegen een splinternieuwe editie van SunSet te vertegenwoordigen! SunSet is het feest om het Urban gehalte in de regio naar een hoger plan te tillen! En of dat gebeurd! Want het is niet zomaar een SunSet: Het is Stadsfeest Sunset! 

De artiest van de avond is Jairzinho! Deze man is bekend van zijn lange dreadlocks, maar natuurlijk ook van zijn muziek. De in Paramaribo geboren telg groeide op in Rotterdam. Tijdens zijn jeugd acteerde hij veel. In 2009 richtte hij met zijn broer Luciano het muzieklabel Rotterdam Airlines Music Group (RAMG) op en begon hij met rappen. Ook nam hij verschillende videoclips op zoals Flexin (2010) met de enige echte Memphis Depay en Superfly (2011) met de Amerikaanse hiphop-groep Rich Kidz. Verschillende rappers sloten zich bij hun label aan. Het duurde echter tot de aansluiting van Sevn Alias rond het begin van 2015 voordat het label zich definitief vestigde. Dit werd ook nog eens bevestigd met het uitkomen van het album Gate 16 in 2016 waarop aangesloten artiesten rappen.

Sinds RAMG in de lift zit, brengt ook Jairzinho nieuw materiaal uit als rapper. Als voorheen, rapt hij vooral veel samen met andere artiesten van zijn label, zoals in de hit Gass van Sevn Alias en Laat niet los waar Jonna Fraser aan meewerkte. Ook zijn nieuwste nummer “Tempo” met Sevn Alias, BKO en boef mag er wezen.  
Kom en feest mee! Want Jairzinho is niet de enige die aanwezig is, want de Line-up betreft verder:
--> Jairzinho (live) 
--> Styles 
--> Replay 
--> Robin Roxette  
--> MC Darkfles 

Info: 
___________________ 
Datum: Vrijdag 1 september 
Minimale leeftijd 18 jaar. (Deur open tot 02:00uur) 
Locatie: Club 22-24 in Doetinchem 

EARLY BIRD tickets €7,50 
VVK: €10,-  
Deur: €12,50,- (alleen indien vvk. niet is uitverkocht)
VIP: €425,- voor 8 personen, inclusief 2 flessen naar keuze (Onder de 18 NIX)
Terug naar Agenda