Agenda: Sunset

Deel met je vrienden:

Geef als eerste aan dat je naar Sunset gaat!
facebook Twitter

Over Sunset:

Genre:
Urban, R&B
Datum:
vrijdag 1 september 2017
Van - tot:
23:00 - 04:00
Voorverkoop:
Deurprijs:
€ 10,00
Deur open tot 02:00uur

Sunset 3 November

Vrijdag 3 november hebben we weer het genoegen een splinternieuwe editie van SunSet te vertegenwoordigen! SunSet is het feest om het Urban gehalte in de regio naar een hoger plan te tillen! En of dat gebeurd! De artiesten van deze SunSet zijn geen kleintjes: Equalz, April Grey, Greg Mills en Myron zijn in the house! MC Jay Jay zal van de partij zijn om de avonden te hosten.

De Equalz doet Doetinchem aan en zijn onder andere bekend van hun eerste video ‘Op de Weg’ in samenwerking met Adje & CHO. Inmiddels is “Casablanca” ook uit en timmeren deze boys aan hun bekendheid! Kortom, blijf dit veelbelovende duo op de voet volgen!

April Grey is ook van de partij! Deze jonge vlotte meid is ook hard bezig om een bekend gezicht in de muziek scene te worden. Ze heeft haar unieke eigen stijl, draait de sterren van de hemel en weet iedereen in beweging te krijgen!

Greg Mills en Myron maken het feest compleet en gaan samen met de host van de avond, MC Jay Jay, er een geweldige avond van maken! En we zouden het bijna vergeten, maar ook deze SunSet zijn er weer een aantal prachtige danseressen en een entertainment pro

gramma waar je u tegen zegt!

 

Info:

___________________

Datum: Vrijdag 3 november
Minimale leeftijd 18 jaar. (Deur open tot 02:00uur)
Locatie: Club 22-24 in Doetinchem
EARLY BIRD tickets € 7,50
VVK: € 10,- 
Deur: € 12,50,-
VIP: € 300,- voor 8 personen, inclusief 1 Fles naar keuze (Onder de 18 NIX)

 

Terug naar Agenda