Agenda: Bouncerz

Deel met je vrienden:

Geef als eerste aan dat je naar Bouncerz gaat!
facebook Twitter

Over Bouncerz:

Genre:
Club, Eclectic, Latin Vibes, House, R&B, Pop
Datum:
vrijdag 11 augustus 2017
Van - tot:
23:00 - 04:00
Voorverkoop:
Deurprijs:
€ 5,00
Gratis entree tot 00:00uur

29 september Bouncerz

Bouncerz is back! Na de absolute jubileumknaller van twee weken geleden zijn we terug met een nieuwe editie van het populairste 16+ feest van de regio! Tijdens de vorige editie van Bouncerz hadden we maar liefst 5 dj’s en mc’s, 29 september staat er een dynamic duo voor jullie klaar! 


Don Vie
 "Tim Brouwer a.k.a. Don Vie is de man achter deze nieuwe naam in de urban muziek scene. Hij is geboren in 1996 en groeide op in Rotterdam. Vanaf dag één was hij al geïnteresseerd in de verschillende muziek soorten die er bestaan. Op 12-jarige leeftijd begon hij met het spelen van gitaar. Zijn interesse ging naar de rhytmische elementen in de muziekindustrie. Als jonge jongen beoefende hij tot zijn vijfttiende dagelijks populaire nummers als Hotel California van The Eagles, Changes van 2Pac en Knocking on Heaven's door van Guns N' Roses. Don Vie draait wekelijks hij bij Jimmy Woo, club ABE, club Red en Club Vie! Deze man heeft de grootste clubs van Nederland dus al gezien!
 
 Tijdens Bouncerz wordt hij ondersteund door een echte Doetinchemse local. Mc May is al jaren mc en heeft de dikste festivals gehost. Hij stond bijvoorbeeld op Dreamfields en Emporium! 

Tickets voor deze Bouncerz zijn verkrijgbaar op www.22-24.com. Deze kosten slechts €2,50 in de voorverkoop! Zorg dat je snel je tickets haalt, op de avond zelf is de prijs aan de deur €5,00! VOL = VOL!

VIP
 Wil jij deze avond nóg intenser beleven? Dan is er tevens de mogelijkheid om jouw eigen VIP tafel te reserveren! Wat zit hier allemaal bij inbegrepen?

- Toegang tot VIP gedeelte
 - Entree voor maximaal 8 personen
 - Host om jou en je groep op te halen bij de VIP entree
 - Voorrang bij entree
 - Garderobe inbegrepen
 - ALLEEN bij 18+: 1 Fles (0,70cl) sterke drank naar keuze (wodka, whisky, bacardi, malibu)
 - 8 Frisdrankjes naar keuze
 - Eigen VIP booth.

Genre: House, Urban, R&B, Electric, Dance
 DJ's: Don Vie & MC May
Datum: 9 september
 Tijd: 23:00 tot 04:00
 Leeftijd: 16+
 Voorverkoop kaarten: €2,50
 Deurverkoop: €5,

 

 

Terug naar Agenda