Agenda: Bouncerz

Deel met je vrienden:

Geef als eerste aan dat je naar Bouncerz gaat!
facebook Twitter

Over Bouncerz:

Genre:
Club, Eclectic, Latin Vibes, House, R&B, Pop
Datum:
vrijdag 11 augustus 2017
Van - tot:
23:00 - 04:00
Voorverkoop:
Deurprijs:
€ 5,00
Gratis entree tot 00:00uur

Bouncerz 25 augustus

25 Augustus breken we weer de tent af! Deze keer met Jules, Robby Reyes en MC Bart Krüs!

Allereerst Jules! DJ Jules a.k.a. DJ JUBEZ is jong en bevlogen DJ en heeft energie voor 10! Hij is vrij nieuw in de DJ scené, maar dat geeft niks! Want elke keer als deze jongen achter de decks plaatsneemt, breekt hij de tent helemaal af en maakt hij er een avond van om niet snel te vergeten!

DJ Robby Reyes is ook in de house! Hij is een allround DJ met een vlotte mix. Elk jaar geeft hij shows in binnen en buitenland, van bekende skigebieden in Oostenrijk zoals Koningsleiten, Gerlos en Mayrhofn tot aan de Spaanse Costa Lloret de Mar, Gran Canaria en Mallorca of gewoon in Nederland. Zijn draaistijl is een opzwepende mix tussen van House en Top 40 tot de beste feestmuziek, Moombahton en R&B zijn hem ook niet onbekend. Menig club, festival, discotheek en kermis heeft deze jongen op zijn op gezet en vanavond komt het hetzelfde doen bij 22 – 24 club & event.

Dit keer is MC van de avond Bart Krüs in de house! Bij Bart Krüs stromen de boekingen binnen en doorkruist hij de regio om menig feestganger te verblijden met zijn muzikale hoogstandjes. Maar niet meer alleen als DJ, ook als MC! Gelukkig heeft hij voor deze Bouncerz nog een plekje gevonden!

Het kan niet anders dan een lekker feestje worden! Dus heb jij zin in een lekker zomers feestje? Dan ben je met deze Bouncerz editie bij club 22-24 aan het juiste adres!

 

Genre: House, Urban, Dance, Club, Pop, R&B, EDM
Met: DJ Jubez, Dj Robby Reyes & MC Bart Krüs
Deur open tot 02:00uur
Van - tot: 23:00 - 04:00
Gratis entree tot 00:00uur!

Terug naar Agenda