Agenda: Saturday NightOut

Deel met je vrienden:

Geef als eerste aan dat je naar Saturday NightOut gaat!
facebook Twitter

Over Saturday NightOut:

Genre:
EDM, R&B, Urban, Eclectic, House, Pop
Met:
Heros & Sybren Wagenaar
Datum:
zaterdag 17 juni 2017
Van - tot:
23:00 - 04:00
Voorverkoop:
Deurprijs:
€ 7,50
Gratis entree tot 00:00uur - Leeftijd 21+

SaturNight Out

SATURDAY NIGHTOUT

Zaterdag 17 Juni staat synoniem voor een beleving die je niet snel zal vergeten. Naast zaken als goede muziek en service (wat volgens ons vanzelfsprekend moet zijn voor clubs) kun je bij ons namelijk meer verwachten. Zaterdag verwelkomen wij percussionist Sven Meppelink! Daarnaast zit de club boordevol LED lights & special effects, waardoor je je ogen uit zult kijken. Ook voor het nodige entertainment wordt gezorgd. Wij hechten veel waarde aan exclusiviteit. Dit etaleren we graag aan onze bezoekers. Deze Saturday Night Out zijn Heros en Sybren Wagenaar van de partij om er een spetterende editie van te maken!

HEROS is een jonge DJ die nog niet al te lang actief is in de muziekwereld, maar hij heeft al een boel ervaring opgedaan de laatste jaren! Na zijn 16e verjaardag had hij genoeg centjes bij elkaar geschraapt om eigen apparatuur te kopen en is hij aan het draaien geslagen. Na onder andere de Dancetour Dj Knockout tour te hebben gewonnen is het hard gegaan. Inmiddels draait hij vrijwel elk weekend de lekkerste plaatjes! Met zijn vele verschillende stijlen, zit er voor iedereen wat bij!

Sybren Wagenaar is een dj die al bijna 10 jaar bezig is met muziek. Hij is begonnen als DJ in de Achterhoek maar inmiddels is hij bekend als resident dj van de toonaangevende club 'Van Dyck Bar' in Amsterdam, die onder andere twee keer de Nightlife awards in de wacht sleepte! Sybren Wagenaar weet het publiek door zijn veelzijdigheid in muziek te vermaken en zorgt gegarandeerd voor een goed feest. Naast 'Van Dyck Bar' is hij geen onbekende meer in grote delen van het land, ook in Njimegen heeft hij zijn sporen nagelaten, maar deze Saturday Night Out is hij terug in het oude vertrouwde Doetinchem!

Het kan niet anders dan een lekker feestje worden! Ben jij erbij om het weekend goed af te sluiten? Of gewoon omdat je zin hebt in een feestje? Kom dan naar Club 22-24!

 


 


VIP

Wil jij deze avond nóg intenser beleven? Dan is er tevens de mogelijkheid om jouw eigen VIP tafel te reserveren! Wat zit hier allemaal bij inbegrepen?

- Toegang tot VIP gedeelte;
- Entree voor maximaal 8 personen;
- Host om jou en je groep op te halen bij de VIP entree;
- Voorrang bij entree;
- Garderobe inbegrepen;
- 1 Fles (0,70cl) sterke drank naar keuze (wodka, whisky, bacardi, malibu en meer);
- 8 Frisdrankjes naar keuze;
- Eigen VIP booth.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar Agenda