22-24 Nieuws overzicht

Sunset word Urban Lollyta!

Sunset word Urban Lollyta!

Natuurlijk kennen jullie Sunset, het lekkerste urban event van Doetinchem en omgeving, maar die naam is verleden tijd! Vanaf nu gaat dit heerlijke feestje door het leven als Urban Lollyta! Een andere naam, maar zeker geen minder feest!

Lees meer hierover..
Stadsfeest - Sunset

Stadsfeest - Sunset

Stadsfeest/Sunset Hét ultieme feestweekend van Doetinchem is weer in aantocht! Dan hebben we het natuurlijk over het stadsfeest. Vier dagen lang feest, drank en gezelligheid! Want zowel donderdag, vrijdag, zaterdag als zondag kunnen jullie bij ons terecht tijdens het Stadsfeest. Van 31 augustus t/m 3 september non-stop feesten dus! En om het stadsfeest nog even extra goed te vieren, is er vrijdag 1 september een gave nieuwe editie van Sunset! De artiest van de avond is¬†Jairzinho! Deze man hee

Lees meer hierover..
MENNO BARREVELD KOMT NAAR DOETINCHEM!

MENNO BARREVELD KOMT NAAR DOETINCHEM!

Aankomende vrijdag tijdens 'Q-music De Foute Party' is hij er bij! De DJ van Q-music! Menno Barreveld is elke werkdag live te horen van 19:00uur tot 21:00uur. Maar vrijdag gaat hij de foute deuntjes in de Club door de speakers knallen!!Bestel direct tickets via online shop!

Lees meer hierover..