Flic Flac

Alle informatie voor ouder(s) / verzorger(s)

Beste Ouder(s) / verzorger(s),

Flic Flac is een creatief, nieuw uitgaan concept voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar. Ons doel is om deze jongeren een nieuw uitgaansgelegenheid aan te bieden, waar geen alcohol word geschonken en waar het veilig is.

Club 22-24 doet dit uiteraard niet alleen, maar met de verschillende passende particuliere bedrijven, om samen dit doel te bereiken. Uw kind staat centraal in de planning van Flic Flac. Daarom heeft uw kind ook veel inspraak in wat zij of hij graag verbeterd ziet op onze Flic Flac edities. Door middel van social media en flyeren proberen wij in contact te komen met uw kind. Wij van Flic Flac willen graag een evenement neer zetten dat door jongeren, voor jongeren is georganiseerd. Met andere worden: uw kind gaat een belangrijke rol spelen in de organisatie als promoter of kaartverkoper. Wilt u hier meer informatie over dan kunt u een mail sturen naar info@22-24.nl

De veiligheid van uw kind op onze evenementen is prioriteit nummer 1! Op onze pagina kunt u de algemene huisregels vinden. Toch willen wij vermelden wat wij doen om de veiligheid van uw kind te garanderen op onze evenementen:

-       wij werken uitsluitend met gespecificeerde beveiligers

-       wij staan rechtstreeks in contact met alle veiligheidsdiensten

-       Is uw kind eenmaal binnen, dan mag hij pas naar buiten als hij/zij naar huis gaat

-       Wij controleren jongeren op alcohol d.m.v. alcohol testen

-       Er wordt gefouilleerd om er voor te zorgen dat er geen alcohol, wapens of drugs naar binnen gaan

Verder is het dragen van aanstotende, beledigende of discriminerende kleding niet toegestaan. Ook zal er bij gedrag hier omtrent gepaste maatregelen worden genomen.

De Flic Flac party’s zullen op vrijdagen plaats gaan vinden in club 22-24 en zullen van start gaan om 19:30 uur. De party’s zullen duren tot 00:00 uur. De kinderen zijn welkom op de fiets, maar kunnen uiteraard ook gebracht en opgehaald worden bij de parkeerplaats aan de Kampoeniestraat. Onderaan op onze website ziet u een afbeelding met de plek waar u uw kind kunt afzetten.

Ga terug