Verjaardag vieren bij Club 22-24

Vier jouw verjaardag bij ons met al je vrienden & vriendinnen!

Wat houdt dat dan in?
Club 22-24 is vanaf 23:00 uur geopend. Tussen 23:00 & 00:00 uur word je verwacht in de Loungebar. (bovenbar van Club 22-24)
Eenmaal aangekomen krijg je gratis entree (Max 5 pers.) voor de hele avond en je krijgt voor jou en de mensen die je meeneemt een fles Prosecco cadeau om samen heerlijk van te genieten.

Wil jij jouw verjaardag gezellig bij ons vieren?

Elke zaterdag geven wij aan de jarigen die zich hebben ingeschreven via onderstaand antwoordformulier, een Club 22-24 verjaardagsarrangement weg. Vul je gegevens in en vergeet niet aan te geven welke dag je je verjaardag wilt vieren? Je kan een data kiezen die binnen 7 dagen voor of na je verjaardag valt.

 

 

  

LET OP! Een aanvraag moet minimaal 5 werkdagen voor de aangevraagde datum bij ons binnen zijn. Indien dit niet het geval is kunt u geen gebruik maken van deze actie. *Indien u na 00:00 uur binnenkomt is het verjaardagsarrangement niet meer geldig.
 
Let op dat ons antwoord in je spam inbox kan komen, check dus altijd je spam filter.

Plan je birthday bij 22-24

Geslacht:
Men
Women
Naam:
Geboortedatum:
Telefoonnummer:
E-mail:
Ik wil het vieren op:

Birthdays @22-24

Benieuwd wie je zijn voorgaan? Check onderstaande verjaardagsfeesten @Club 22-24 in Doetinchem!

Het was donders mooi om na mijn verjaardag nog met een aantal vrienden te gaan stappen bij club 22-24 leuke sfeer hangt er en je wordt ludiek ontvangen.
Laurin Leeflang

Wat een super leuke actie is dit zeg!!! Wij hebben ons ontzettend goed vermaakt, we werden top ontvangen en de service was perfect!
De club is mooie en de muziek was uitstekend!

Volgend jaar zijn we er weer....

MVG Daniel

Ga terug